Survivaltocht
Wat maken jullie toch veel mee in die korte tijd die jullie hebben.
Geniet maar fijn van de mooie natuur.
Hier veel regen.
nnn
Na terugkeer van enkele dagen vakantie hebben we jullie berichten allemaal gelezen. Geweldig wat jullie daar allemaal meemaken zeg !! Die belevenissen zullen jullie voor de rest van jullie leven bijblijven. Ook wij zeggen nu op onze beurt: Geniet er maar fijn van. Later horen en zien we vast nog wel weer het een en ander. Groeten van ons: Ali en Kees.
Hallo familie Houtepen,
Wat leuk om nu jullie reis te volgen! En jullie hebben gelijk hoor het is ècht een survivaltocht, maar wel heel bijzonder. Wij waren ook blij dat we het eindpunt hadden bereikt! Wij wensen jullie nog een fijne reis en we zullen jullie de komende dagen gaan volgen!
Groetjes Wim, Rita, Thijs en Kim de Wit
Hallo wereldreizigers, Wat is het geweldig om op vrijdagavond nog even Taiwan te bezoeken!!
Na het lezen van jullie reisverslagen zijn wij weer helemaal bij. Het verhaal over de baard-opa dient een vervolg te krijgen. Adriaan, mocht iedereen aan je baard trekken om te kijken of hij wel echt vastzat!
Heb je op de hoek van de straat gestaan als bezienswaardigheid (met een geldbakje op de grond?).
De tocht door de kloof was vast indrukwekkend en als jullie straks de foto's bijkijken denken jullie vast: 'Wat?
Hebben wij dat gedaan met z'n allen?"
Ga door met genieten!! Wij genieten mee.
Groetjes vanuit Verweggestan-voor-jullie. Jaap en 10.
Fantastisch wat jullie allemaal zien en meemaken, en leuk dat wij een beetje mee mogen genieten zij het met veel minder mooi weer. We zullen jullie verhaaltje missen vandaag, maar morgen ws. des te meer te vertellen.
Groetjes uit 's Gravenmoer.
Gegroet allemaal,
Het is prachtig jullie reis via de weblog te kunnen volgen.
Erg indrukwekkend en mooi, maar jullie moeten er wel hard voor werken.
Nog een week, dan kan er in Nederland uitgerust woren.
We wensen jullie nog heel veel plezier,
hartelijke groeten,
Dineke en Ger.
Wat jammer dat er een dag geen reisverslag komt .
ik vind het geweldig om elke dag een verslag van jullie belevenissen te lezen . het is als ik het steeds lees een groot avontuur en een geweldige ervaring.
geniet nog van de rest van de vakantie .
groeten Wil Mathijssen