nynketycho.reismee.nl

Nynke's geboorteplaats

We zijn weer terug in Taipei. Dit is ons laatste hotel, hier blijven we 2 nachten. Vanmorgen zijn we eerst naar het ziekenhuis gegaan waar Nynke is geboren. Het was weer heel fijn dat we zo'n goede gids hebben want het was een super groot ziekenhuis met ontzettend veel verschillende gebouwen. We reden naar het adres van onze papieren en doordat onze gids direct iemand aansprak kwamen we precies te weten op welke afdeling en in welk gebouw Nynke is geboren. We zijn helemaal naar die afdeling gegaan en hebben gewacht tot de gordijnen van de kraamkamer opgingen zodat we daadwerkelijk konden zien waar Nynke heeft gelegen. Daarna zijn we gaan picknicken in het park en Nynke kreeg van onze gids kalligrafie les. Nu kan ze haar eigen Chinese naam in karakters schrijven met een kwast op de authentieke manier. Daarna de stad nog in, maar dit is ook een wereldstad met 1,2 miljoen inwoners dus we keken onze ogen uit. Gegeten bij Mac Donalds en daarna in 2 uur terug naar Taipei. We logeren in het Grand Hotel dit is het oudste hotel van Taiwan en heel bekend in heel het land. Het is gebouwd in de stijl van een Chinese tempel. We werden helemaal overweldigd toen we binnenkwamen, zo'n ontzettend groot en luxe hotel. Vanavond zullen we hier eens op ons gemak rond gaan kijken. Morgen naar het kindertehuis en het ziekenhuis waar Tycho is geboren. Groetjes vanuit Taipei.

Gerret en Corry

Nynke, wat leuk en fijn dat je nu weet waar je geboren bent. Lijkt me echt indrukwekkend om dat allemaal te zien. En morgen Tycho. Het zit er bijna weer op voor jullie, maar ik denk dat het nog heel lang na zal werken, zoveel indrukken in 14 dagen. Fantastisch. Liefs uit 's Gravenmoer

Arielle

Kippevel en tranen in mn ogen!
Ben erg benieuwd naar jullie verslag van morgen
Xx

Jaap en Ria Musterd

Het is geweldig voor Nynke dat ze nu weet waar ze geboren is Jaap en ik waren ontroerd, en morgen Tycho en wat een prachtig hotel waar jullie nu verblijven.Tot morgen.Een lieve groet.Jaap en Ria.

Jaap en Tine Appelman

Wat een emotievolle dag en wat heerlijk, dat jullie dat met elkaar mogen en kunnen beleven!

Tine Appelman

Wow, ik heb net de foto's bekeken. De kalligraferende Nynke heeft voor mij de eerste prijs!!
Van de foto's van het hotel werd ik helemaal stil (EN DAT WIL WAT ZEGGEN).
Toch gaat er niets boven je eigen stekkie aan de Gerardus Majellastraat.
Tot ziens!! 10.

Tine Appelman

P.S. En dat gaat natuurlijk ook op voor de rest van het reisgezelschap, al wonen ze niet allemaal in bij Nelie en Adriaan.

Irma

Een bijzondere ervaring.
Geniet nog van de laatste dagen.

Irma en Claudia