nynketycho.reismee.nl

Aankomst in het zuiden

We zijn weer aangekomen in onze volgende plaats, Kenting. Dit is helemaal in het zuiden van Taiwan en hier blijven we 2 nachten. Toen we vanmorgen op stonden zijn we eerst gaan zwemmen buiten in de regen. (dus ik heb mijn baantjes toch weer gezwommen Arielle). Heel vreemd om in de regen buiten te zwemmen terwijl het nog steeds heel warm is. Om 10 uur vertrokken we, we moesten dwars door de bergen van oost naar west terwijl het goot van de regen. Toch was het een mooie rit, we kwamen langs velden met mango's  en we kochten onderweg bananen zo vers van de boom en we dronken melk uit een kokosnoot. Toen we in Kenting aankwamen was het droog en bezochten we een zee-aquarium. Daarna naar ons hotel dit is het allermooiste hotel tot nu toe. We hebben onze eigen jacuzzi in onze privé tuin!!!! En opa Toon die heeft de golden key die kan via zijn tuin zo naar een grote tuin lopen! Vanavond eten we bij Mac Donalds ( speciaal voor Tycho) en we gaan een night market bezoeken. We hebben het geweldig naar ons zin, Taiwan is echt geweldig! Groetjes vanuit Kenting

Henk en Corry

Hallo allemaal.
Fantastisch, wat jullie allemaal zien en beleven.
Dat wordt straks heel veel vertellen en laten zien, als jullie terug zijn. Maar zo ver is het nog niet. Genieten hoor!Groeten van Henk en Corry.

geerlinda

Mac Donalds!! dat zal (opa) papa leuk vinden.

gerret en corry

Lekker smullen bij de Mac. Die hebben ze ook overal.
Lekker frietjes eten Tycho. Fijn dat jullie zo genieten van al het moois wat Taiwan te bieden heeft.

Groetjes oom Gerret en tante Corry

Ardie & Kees

Wat een belevenissen, en bijzonder mooie foto's die jullie verhaal illustreren. Prachtig om te lezen en te bekijken.
Opa Adriaan komt topfit terug, denk ik. Gezond eten, zwemmen, wandelen.....en Oma Nelie, binnenkort met de boot op vakantie ipv de caravan??? Geniet lekker verder van deze reis met elkaar. Geweldig hoe snel alles via de mail bij ons binnen komt. Groeten, uit de polder.

Irma

Hopelijk morgen weer zon, of in ieder geval droog weer. Toch apart, verse mango's en bananen zo dichtbij. Smaakt verse kokosnootmelk een beetje? Eet ze vanavond en veel plezier in de night market.

Groetjes, Irma en Claudia

Arielle

Goed bezig zeg!!
Dan heb jij nog meer gezwommen!! Mis mijn zwemmaatje, dus ben maar lekker thuis gebleven.
Geniet ervan daar, enne superleuk jullie verhalen te lezen.

Jaap en RIA Musterd

Fijn dat jullie zo genieten,het reisverslag weer gelezen het is zo leuk dat wij jullie zo kunnen volgen.De foto's van de kinderen zijn ook zo mooi het is voor hun ook een hele belevenis. Een lieve groet en tot de volgende keer.Jaap en Ria.

Piet en Francijn

Dat is wat ik nooit verwacht had een MacDonald in Taiwan. Wel een geluk voor Adriaan en Tycho. Kunnen ze weer een keer lekker hollands eten.
Ik begrijp dat de reis nog steeds voorspoedig verloopt en dat jullie volop genieten. Wij genieten met jullie mee van de verhalen en de foto's.
Morgen ga ik naar Oma Ootje en kan ik haar alles vertellen wat ik nu gelezen heb. Ik moest jullie zovast de aller hartelijkste groeten van haar doen en natuurlijk ook van Piet en Francijn

teun de graaf

hoi tycho ik vind je verhalen heel leuk en wat fijn dat je die dolfijnen en apen hebt gezien en je fotos zijn heel mooi groetjes teun

Pim en Karin

Geweldig zeg ; die natuur ,
Jullie zien echt geweldige dingen !!!
Geniet ervan
Hartelijke groeten aan jullie alle 7
vanuit de Bosboom

Mery

Het is een genot om alle jullie verhalen te lezen, alles wat jullie meemaken, is iets om nooit te vergeten.
Veel plezier daar